DE STEEL LOOK BINNENKOZIJNEN

Onze bekende hardglazen interieurglasproducten van betrouwbare kwaliteit met een nieuwe steel look jas aan!

Nieuw in ons Like Steel assortiment zijn de steel look binnenkozijnen. Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen binnenkozijn te onderscheiden en bovendien een stuk vriendelijker in prijs. Hier vindt u informatie over onze Like Steel aanslagdeuren.

In een aantal gevallen is het mogelijk een steel look binnenkozijn te plaatsen in uw interieur. Gaat u nieuw- of verbouwen?  Laat op de plek waar u de Like Steel kozijnen wilt de binnenkozijnen weg. Daar komen wij dan uw nieuwe Steel Look binnenkozijnen inmeten en plaatsen. Overweegt u bestaande kozijnen en (opdek) deuren in het kozijn te vervangen? Vraag ons dan eerst naar de mogelijkheden. Dit is (nog) niet in alle gevallen mogelijk. Wij denken graag met u mee op zoek naar de beste en mooiste mogelijkheden in uw situatie. Laat u op deze pagina inspireren door onze foto’s.

De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële Like Steel glazen douchewand. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd.

Zwart is het uitgangspunt, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De steel look voor ons interieurglas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een stalen binnendeur, een stalen taatsdeur of een glazen deur in een stalen kozijn? Laat ons u overtuigen van het beste alternatief voor echt staal met onze Steel look producten van Like Steel. Laat u inspireren door de foto’s op deze pagina. Kijk ook eens op onze inspiratiepagina. Hier delen onze klanten hun foto’s en ervaringen met u!

STEEL
LOOK

Like Steel geeft een nieuwe, hippe mogelijkheid aan interieurglas. Hardglazen deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste steel look uitstraling.

Showroom

Wilt u de De Steel Look binnenkozijnen eens live zien? Of een adviesgesprek op maat? Kom langs in een van onze 10 showrooms. Kijk op onze showroom pagina voor een vestiging bij u in de buurt.

Offerte

Snel een indicatieprijs ontvangen? Bouw uw Like Steel deur en/of wand op met een aantal standaard maten. Deze kan u gemakkelijk invoeren in het Offerteaanvraag formulier. Binnen 2 dagen ontvangt u een offerte die een goede indicatie van de te verwachten kosten aangeeft.

Binnenkozijnen als maatwerkproduct?

Heeft u een maatwerkproduct? Daar zijn wij specialist in. Onze interieur-glas specialisten denken graag met u mee. Vul ons uitgebreide offerteformulier in voor een offerte op maat. Of kom eerst een vrijblijvend praten in een van onze showrooms. Het offerte traject is geheel vrijblijvend. Natuurlijk mag u ons tussendoor altijd bellen of mailen wanneer u aanvullende opmerkingen of vragen heeft over uw offerte. Na akkoord op onze offerte gaat het ordertraject lopen. Wij komen uw Like Steel product bij u thuis inmeten. Zo leveren wij altijd onze interieur-glas producten perfect op maat.