DE STEEL LOOK SCHUIFDEUR

Onze bekende hardglazen schuifdeuren van betrouwbare kwaliteit met een nieuwe steel look jas aan!

Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen kozijn schuifdeur te onderscheiden en bovendien een stuk vriendelijker in prijs. De Steel Look schuifdeur van Like Steel is verder uit te breiden met zijpanelen en dubbelen schuifdeuren. In open positie creëert u met een dubbele schuifdeur een opening in uw glaswand tot 2 meter. Ideaal voor glazen separatiewanden in verschillende werkomgevingen zoals kantoren. De schuifdeuren zijn tevens uitvoerbaar met of zonder soft-close sluiting. Glazen schuifdeuren geven het grote voordeel dat geen licht of ruimte verloren gaat in de totale ruimte. De deuren bestaan meestal uit 10 mm gehard glas, blank of in alternatieve uitvoeringen. De schuifsystemen worden óf aan de wand (gesloten of glas) óf aan het plafond gemonteerd. De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële Like Steel glazen schuifdeur.

Zwart is het uitgangspunt, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De steel look voor ons interieurglas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een stalen binnendeur, een stalen taatsdeur of een glazen deur in een stalen kozijn? Laat ons u overtuigen van het beste alternatief voor echt staal met onze Steel look producten van Like Steel. Laat u inspireren door de foto’s op deze pagina. Kijk ook eens op onze inspiratiepagina. Hier delen onze klanten hun foto’s en ervaringen met u!

STEEL
LOOK

Like Steel geeft een nieuwe, hippe mogelijkheid aan interieurglas. Hardglazen deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste steel look uitstraling.

Showroom

Wilt u de De Steel Look schuifdeuren eens live zien? Of een adviesgesprek op maat? Kom langs in een van onze 10 showrooms. Kijk op onze showroom pagina voor een vestiging bij u in de buurt.

Offerte

Snel een indicatieprijs ontvangen? Bouw uw Like Steel deur en/of wand op met een aantal standaard maten. Deze kan u gemakkelijk invoeren in het Offerteaanvraag formulier. Binnen 2 dagen ontvangt u een offerte die een goede indicatie van de te verwachten kosten aangeeft.

Een schuifdeur als maatwerkproduct?

Heeft u een maatwerkproduct? Daar zijn wij specialist in. Onze interieur-glas specialisten denken graag met u mee. Vul ons uitgebreide offerteformulier in voor een offerte op maat. Of kom eerst een vrijblijvend praten in een van onze showrooms. Het offerte traject is geheel vrijblijvend. Natuurlijk mag u ons tussendoor altijd bellen of mailen wanneer u aanvullende opmerkingen of vragen heeft over uw offerte. Na akkoord op onze offerte gaat het ordertraject lopen. Wij komen uw Like Steel product bij u thuis inmeten. Zo leveren wij altijd onze interieur-glas producten perfect op maat.