DE STEEL LOOK DOUCHEWANDEN

Onze bekende hardglazen douchewanden van betrouwbare kwaliteit met een nieuwe steel look jas aan!

Steel look Douchewanden en Steel look spiegels zijn de trend van dit moment in sanitaire ruimtes. Onze betrouwbare en stabiele hardglazen douchewanden kunnen wij in veel gevallen omkleden met (zwart) gecoate aluminium profielen. Hiermee creëren wij functionele industriële douchewanden in bijvoorbeeld hotels, sportscholen en wellnesscentra. De verdeling van de profielen komt aan de niet natte kant van de douchewand. En omdat aluminium niet roest en vriendelijke is in onderhoud is het zeer geschikt voor vochtige ruimtes.

De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële Like Steel glazen douchewand. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd.

Zwart is het uitgangspunt, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De steel look voor ons interieurglas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een stalen binnendeur, een stalen taatsdeur of een glazen deur in een stalen kozijn? Laat ons u overtuigen van het beste alternatief voor echt staal met onze Steel look producten van Like Steel. Laat u inspireren door de foto’s op deze pagina. Kijk ook eens op onze inspiratiepagina. Hier delen onze klanten hun foto’s en ervaringen met u!

STEEL
LOOK

Like Steel geeft een nieuwe, hippe mogelijkheid aan interieurglas. Hardglazen deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste steel look uitstraling.

Showroom

Wilt u de De Steel Look douchewanden eens live zien? Of een adviesgesprek op maat? Kom langs in een van onze 10 showrooms. Kijk op onze showroom pagina voor een vestiging bij u in de buurt.

Offerte

Onze Like Steel douchewanden zijn echte maatwerkproducten. Onze interieur-glas specialisten denken graag met u mee. Vul ons uitgebreide offerteformulier in voor een offerte op maat. Of kom eerst een vrijblijvend praten in een van onze showrooms. Het offerte traject is geheel vrijblijvend. Natuurlijk mag u ons tussendoor altijd bellen of mailen wanneer u aanvullende opmerkingen of vragen heeft over uw offerte. Na akkoord op onze offerte gaat het ordertraject lopen. Wij komen uw Like Steel product bij u thuis inmeten. Zo leveren wij altijd onze interieur-glas producten perfect op maat.