DE STEEL LOOK TAATSDEUR

Onze bekende hardglazen taatsdeur van betrouwbare kwaliteit met een nieuwe steel look jas aan!

Omkleed met (zwart) gecoate aluminium profielen zijn zij visueel bijna niet van een echt stalen kozijn taatsdeur te onderscheiden en bovendien een stuk vriendelijker in prijs. De Steel Look taatsdeur van Like Steel is verder uit te breiden met zijpanelen en dubbelen taatsdeuren. Glazen taatsdeuren (ook wel glazen pendeldeuren genoemd) kunnen twee kanten op draaien en vallen, indien gewenst, automatisch terug naar hun beginstand. Ideaal voor horecagelegenheden, kantoren of andere publieke ruimtes.

Er bestaan verschillende systemen die qua toepassingsmogelijkheid afhangen van de situatie ter plaatse. Namelijk de aard van de wanden, het plafond en de eventuele aanwezigheid van vloerverwarming. Daarnaast speelt natuurlijk persoonlijke smaak een grote rol. U heeft keuze uit een ruim assortiment glazen taatsdeuren welke omkleed kunnen worden als Like Steel product. Vervolgens kiest u uit verschillende mogelijke indelingen van de steel look profielen. De meeste glazen deuren zijn van 10 mm gehard glas. Bovendien maken wij uw deur precies op maat en komen hem bij u plaatsen!

De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële Like Steel glazen wand. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd. Zwart is het uitgangspunt, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De steel look voor ons interieurglas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een stalen binnendeur, een stalen taatsdeur of een glazen deur in een stalen kozijn? Laat ons u overtuigen van het beste alternatief voor echt staal met onze Steel look producten van Like Steel. Laat u inspireren door de foto’s op deze pagina. Kijk ook eens op onze inspiratiepagina. Hier delen onze klanten hun foto’s en ervaringen met u!

STEEL
LOOK

Like Steel geeft een nieuwe, hippe mogelijkheid aan interieurglas. Hardglazen deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste steel look uitstraling.

Showroom

Wilt u de De Steel Look taatsdeuren eens live zien? Of een adviesgesprek op maat? Kom langs in een van onze 10 showrooms. Kijk op onze showroom pagina voor een vestiging bij u in de buurt.

Offerte

Snel een indicatieprijs ontvangen? Bouw uw Like Steel deur en/of wand op met een aantal standaard maten. Deze kan u gemakkelijk invoeren in het Offerteaanvraag formulier. Binnen 2 dagen ontvangt u een offerte die een goede indicatie van de te verwachten kosten aangeeft.

Een taatsdeur als maatwerkproduct?

Heeft u een maatwerkproduct? Daar zijn wij specialist in. Onze interieur-glas specialisten denken graag met u mee. Vul ons uitgebreide offerteformulier in voor een offerte op maat. Of kom eerst een vrijblijvend praten in een van onze showrooms. Het offerte traject is geheel vrijblijvend. Natuurlijk mag u ons tussendoor altijd bellen of mailen wanneer u aanvullende opmerkingen of vragen heeft over uw offerte. Na akkoord op onze offerte gaat het ordertraject lopen. Wij komen uw Like Steel product bij u thuis inmeten. Zo leveren wij altijd onze interieur-glas producten perfect op maat.