EEN GOEDKOPER ALTERNATIEF

Interieurglas specialist Glass Inside lanceerde een nieuw interieurglas product op de markt.

Hardglazen taatsdeuren omkleed met gepoedercoate aluminium profielen waardoor een industriële steel look ontstond. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een van onze meest populaire producten en een complete steel look lijn. De lijn is zelfs zo populair dat deze een heel eigen identiteit heeft gekregen compleet met website en logo. Onder de naam Like Steel is een nieuwe mogelijkheid aan interieurglas gegeven waarvoor de ontwikkelingen en ideeën nog lang niet op zijn!

Glazen deuren, maar ook wanden, balustrades en spiegels worden omkleed met de stoere en robuuste steel look uitstraling en zijn een grote concurrent van het stalen kozijn geworden.

Zwart binnenkozijn op werk - Like Steel

GESCHIEDENIS

Glass Inside raakte geïnspireerd door de stalen kozijnen uit de jaren 60. Stalen kozijnen kennen een lange geschiedenis. Tot aan halverwege de jaren 60 van de vorige eeuw waren ze niet weg te denken uit een woning. De kozijnen waren sterker, gingen aanzienlijk langer mee en vroegen minder onderhoud dan de, toen ook veel gebruikte, houten kozijnen. Met de opkomst van aluminium en kunststof kozijnen waren stalen kozijnen een tijdje ‘out of the picture’, maar inmiddels zijn deze unieke kozijnen, met hun robuuste uiterlijk, weer helemaal terug van weggeweest.

HET STERKE PUNT VAN LIKE STEEL

Voor de Like Steel producten geldt dat niet het “staal” de drager is, maar het glas. Door hardglazen producten te omkleden met (zwart) gecoate aluminium profielen creëerden wij een look-a-like van het industriële, stalen kozijn.