GLASS INSIDE WESTLAND

Glass Inside Westland BV verzorgt met veel passie voor interieurglas uw aanvragen uit het Westland, Den Haag en omstreken. Ons professionele team bestaat uit diverse glas specialisten op kantoor, in onze showroom en op locatie. Zij dromen graag met uw glaswensen mee en streven naar de mooist mogelijke realisatie ervan. Wij ontmoeten u graag in onze showroom! Mocht u meerdere zaken willen bespreken dan adviseren wij u een afspraak te maken.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Kom jij ons team versterken? Lees snel verder!

Adres gegevens

GLASS INSIDE WESTLAND
‘s-Gravenzandseweg 16a
2291 PE Wateringen
Nederland
Tel: 0174 296668

Openingstijden showroom

Wat heerlijk! vanaf 15-01-2022 zien wij u weer graag in onze showroom om u persoonlijk te kunnen adviseren over uw interieurglas-wensen. Wij werken wel graag op afspraak, zodat wij er zeker van zijn de ruimte en de tijd voor u te hebben.

Liever toch een afspraak op afstand? Een aantal vestigingen houden ook de mogelijkheden die bijvoorbeeld Zoom of Teams ons bieden. En onze interieurglas-specialist kan in bepaalde gevallen bij u op locatie komen. Neem gerust contact met uw vestiging op, om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien.

Maandag t/m vrijdag 08:30 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

Bel mij terug

Glass Inside Westland