GLASS INSIDE WEST BRABANT

Glass Inside West Brabant verzorgt uw aanvragen uit de regio’s en aangrenzende plaatsen rond o.a. Ulvenhout, Roosendaal, Zevenbergen, Moerdijk, Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Oosterhout, Raamsdonkveer, Tilburg, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Waalwijk, Dongen, Rijen en Kaatsheuvel. Uiteraard verzorgen wij ook werkzaamheden in België. Wij ontmoeten u graag in onze nieuwe showroom. Deze is er geheel op afgestemd om samen met u tot een passend advies op het gebied van uw interieurglaswensen te komen. Aangezien wij met een kleine bezetting werken verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Graag tot snel!

Adres gegevens

GLASS INSIDE WEST BRABANT
Bredaseweg 212 A
4873 LA, Etten-Leur
Brabant
Tel: 076-5640280

Openingstijden showroom

Wat heerlijk! vanaf 15-01-2022 zien wij u weer graag in onze showroom om u persoonlijk te kunnen adviseren over uw interieurglas-wensen. (Bel ons voor de zekerheid even, om te zien of wij vandaag al open zijn.) Wij werken wel graag op afspraak, zodat wij er zeker van zijn de ruimte en de tijd voor u te hebben.

Liever toch een afspraak op afstand? Een aantal vestigingen houden ook de mogelijkheden die bijvoorbeeld Zoom of Teams ons bieden. En onze interieurglas-specialist kan in bepaalde gevallen bij u op locatie komen. Neem gerust contact met uw vestiging op, om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien.

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

Zaterdag 10:00 – 15:00

Bel mij terug

Glass Inside Elst
Glass Inside Elst