GLASS INSIDE LELYSTAD

Glass Inside Lelystad verzorgt uw aanvragen uit de regio Lelystad, Dronten, Urk, Emmeloord, Almere, Amersfoort, Harderwijk, Laren, Huizen, Hilversum, Bussum, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo, Bunschoten, Zwolle en Kampen. Wij ontmoeten u graag in onze showroom! Mocht u meerdere zaken willen bespreken dan adviseren wij u een afspraak te maken. Kijk ook op: www.gsfglasgroep.nl 

Adres gegevens

GLASS INSIDE LELYSTAD
Schoepenweg 67
8243 PX Lelystad
Flevoland
Tel: 0320 257157

Openingstijden showroom

Wat heerlijk! vanaf 15-01-2022 zien wij u weer graag in onze showroom om u persoonlijk te kunnen adviseren over uw interieurglas-wensen. (Bel ons voor de zekerheid even, om te zien of wij vandaag al open zijn.) Wij werken wel graag op afspraak, zodat wij er zeker van zijn de ruimte en de tijd voor u te hebben.

Liever toch een afspraak op afstand? Een aantal vestigingen houden ook de mogelijkheden die bijvoorbeeld Zoom of Teams ons bieden. En onze interieurglas-specialist kan in bepaalde gevallen bij u op locatie komen. Neem gerust contact met uw vestiging op, om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien.

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

Openingstijden kantoor

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

Bel mij terug

Glass Inside Lelystad