Mooi uw huis verduurzamen?

Het verkleinen van je ecologische voetprint, een onderwerp waar je waarschijnlijk steeds meer over nadenkt. En dan ook nog eens de stijgende energieprijzen. Reden genoeg om je huis te verduurzamen. Alleen zie je zo weinig van vloerisolatie of spouwisolatie. Best jammer als je zoveel investeert in je huis.

Misschien is dit wat voor je: Dicht je trapgat, vide of hal af met een glazen Like Steel wand! Het glas laat nog wel de lichtinval door, maar isoleert de warmte. Zo gaat er veel minder warmte verloren en hoef je dus minder te stoken. Goed voor het milieu en je portemonnee. En… Zo’n glazen trapomkleding is ook nog eens super mooi om te zien. Bijna overtuigd? Goed nog een laatste feit dan: Glas is een duurzaam product. Het is onbeperkt te hergebruiken en gaat vele jaren mee. Dat is nog eens fijn investeren in een kleinere ecologische voetprint.

  • Like Steel Glaswand Trap-woonomgeving

Ook iets voor u? Laat ons u adviseren voor uw situatie!