Nieuw!: De Like Steel aanslagdeur

Nieuw in onze Like Steel lijn, de Like Steel deur in bestaand kozijn!

Tot voor kort was het slechts in een aantal gevallen mogelijk een steel look binnenkozijn met aanslagdeur te plaatsen in een bestaand kozijn. Er was alleen wel veel vraag naar Like Steel aanslagdeuren. Daarom hebben wij bij Glass Inside een deur ontwikkeld die eenvoudiger geplaatst kan worden, wat het realiseren van een Like Steel aanslagdeur in veel gevallen mogelijk maakt!

Overweegt u bestaande kozijnen en (opdek) deuren in het kozijn te vervangen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Dit is nu in veel gevallen mogelijk. Wij denken graag met u mee op zoek naar de beste en mooiste mogelijkheden in uw situatie. Onze interieurglas specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Laat u inspireren door onze foto’s. De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. Ontwerp zo uw eigen industriële Like Steel aanslagdeur. Bijna niet van een echt stalen kozijn te onderscheiden en vriendelijk geprijsd.

Zwart is het uitgangspunt, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere kleur coating. De steel look voor ons interieurglas laat zich makkelijk mengen met vele interieurstijlen. Van modern tot klassiek, van landelijk tot penthouse. Dus bent u op zoek naar bijvoorbeeld een stalen binnendeur, een stalen taatsdeur of een glazen deur in een (bestaand) stalen kozijn? Laat ons u overtuigen van het beste alternatief voor echt staal met onze Steel look producten van Like Steel. Kijk ook eens op onze inspiratiepagina. Hier delen onze klanten hun foto’s en ervaringen met u!

Ook iets voor u? Laat ons u adviseren voor uw situatie!