Showrooms op afspraak open!

Laatste update Covid-19 maatregelen 26-02-2021

Conform de laatste coronamaatregelen van de overheid:
Vanaf 3 maart mogen wij u weer, op afspraak, in onze showrooms ontvangen! Heerlijk om u weer persoonlijk te kunnen adviseren over uw interieurglas-wensen. Plan uw bezoek aan uw Glass Inside vestiging zo snel mogelijk. We mogen maar een beperkt aantal mensen per dag ontvangen. Neem contact op met de vestiging van uw keuze

Liever toch een afspraak op afstand? Een aantal vestigingen houden ook de mogelijkheden die bijvoorbeeld Zoom of Teams ons bieden. En onze interieurglas-specialist kan in bepaalde gevallen bij u op locatie komen. Neem gerust contact met uw vestiging op om te zien welke mogelijkheden er zijn om elkaar te spreken en te zien.

Uiteraard houden wij ons bij een huisbezoek strikt aan de geldende coronamaatregelen, zodat wij u en onszelf gezond houden en de verspreiding van het virus tegen gaan. Ook onze monteurs komen nog graag uw nieuwe glasproduct bij u realiseren. Zij komen met maximaal twee personen. En ook zij werken uiteraard veilig en volgens de coronamaatregelen.

Juist nu is het een mooie tijd om eens na te denken over een nieuw pronkstuk in uw interieur. Be inspired by glass, zoals ook wij al jaren geïnspireerd zijn door de vele mogelijkheden met glas. Bekijk ons ruime interieurglasaanbod op: www.glassinside.nl of www.likesteel.nl . Via www.glassinside.nl/contact ontvangen wij graag uw vragen en ideeën. Onze interieurglas-specialisten zitten ook nu voor u klaar!