Like Steel reageert alert op het coronavirus. Hier leest u de laatste update.

Wij ontmoeten u graag in een van onze showrooms, maar na aanleiding van de laatste persconferentie waarbij verscherpte coronamaatregelen zijn aangekondigd hebben ook wij onze coronamaatregelen aangescherpt. Bovendien kunnen er afwijkende openingstijden gelden voor onze vestigingen. Lees daarom voor uw bezoek eerst onze coronamaatregelen door en kijk voor uw bezoek aan ons op de vestingspagina van uw vestiging voor de update over deze vestiging.

Wij werken coronaproof in onze showrooms. Dit betekent voor u als gewaardeerde gast in onze showrooms het volgende:

 • Houd u aan de 1,5 meter regel. Zowel voor u, als voor onze medewerkers vragen wij u deze regel ook in onze showrooms in acht te nemen. Geef elkaar de ruimte en blijf op gepaste afstand van uw glasadviseur.
 • Maak eerst een afspraak voor u naar de showroom komt. Hiervoor kunt u bellen met uw dichtstbijzijnde vestiging. Wij houden graag het overzicht hoeveel mensen wij in onze showrooms kunnen verwachten. Bovendien voorkomt u zo dat u lang moet wachten voor wij u te woord kunnen staan.
 • Blijf thuis met klachten. Bent u niet lekker, hoest of niest u? Blijf dan thuis. Veel glasadvies kan ook via de mail gegeven worden. Wellicht kunnen wij u dus op die manier van dienst zijn? Stel u adviesvraag geheel vrijblijvend via ons contactformulier.
 • Kom maximaal met twee personen naar de showroom. Zo willen wij voorkomen dat het te druk wordt in onze showrooms.
 • Volg eventuele aanwijzingen van onze medewerkers op. 

U mag erop vertrouwen dat wij goed luisteren naar de aanwijzingen van de bevoegde instanties zodat u onze showrooms zo veilig mogelijk kunt bezoeken:

  •  * Wij volgen de aanwijzingen en richtlijnen van de bevoegde instanties op.
  • * We hebben extra voorzorgen genomen i.v.m. hygiëne en hebben hierin ook duidelijke richtlijnen voor onze showrooms en  werknemers.
  • * Wij vragen onze medewerkers thuis te blijven wanneer zij zich ziek voelen.
  • * Wij vragen onze monteurs zich goed aan de door de overheid en de door ons gestelde coronamaatregelen te houden.

Onze interieurglas-adviseurs staan zoveel mogelijk klaar voor u zoals u van ons gewend bent. Wij schudden u even niet de hand, maar hebben nog steeds een lekkere kop koffie en een goed advies voor u klaar in een van onze showrooms.

De beschikbaarheid van uw lokale Glass Inside vestiging kunt u hier nagaan.