Glazen Vloer In Vide

Een vide in een woning geeft een bijzonder karakter aan de ruimte, maar laat ook gemakkelijk warmte en geluid door. Bovendien verkleint het de ruimte op de bovenverdieping. Dit probleem, waar veel eigenaren van een vide mee tobben, kunnen wij bij Glass Inside praktisch en erg mooi oplossen!
 
In deze woning plaatsten we een glazen vloer. De super sterke en veilige glazen vloerdelen zijn gefabriceerd door Semco, onze partner in glasproducten. De vloerdelen worden geplaatst in een sterk ijzeren frame. Nadat onze glasmonteurs een dag vakkundig aan de slag zijn geweest, is het eindresultaat geweldig! Een iconische glazen vloer, die geluid en warmte isoleer en tegelijk het bijzondere karakter van de vide behoudt. Maar vooral, simpelweg gewoon mooi is!

Ook iets voor u? Laat ons u adviseren voor uw situatie!