XXL Steel Look Glazen Schuifwand

Om in de woorden te blijven van onze Glass Inside Groene Hart, en dus ook Like Steel, vestiging Glas XL, Dat is nog eens een XXXXL industriële Steel Look Glazen Schuifdeur!

GI Groene Hart: We zouden geen GlasXL heten als een XXXXL uitvoering van een schuifdeur niet tot de mogelijkheden zou behoren. Bijna 11 meter in een vast deel en een schuivend deel uitgevoerd. 3! Meter hoog trouwens. En …. natuurlijk met een industriële look. Wat had u anders van ons verwacht!

We zouden geen GlasXL heten als een XXXXL uitvoering van een schuifdeur niet tot de mogelijkheden zou behoren. Bijna 11 meter in een vast deel en een schuivend deel uitgevoerd. 3! Meter hoog trouwens. En …. natuurlijk met een industriële look. Wat had u anders van ons verwacht!

Geplaatst door Glas XL Moordrecht op Vrijdag 31 januari 2020

Ook iets voor u? Laat ons u adviseren voor uw situatie!