1 Like Steel pendeldeur sluit 2 deuropeningen!

Wat een slimme pendeldeur toepassing! Wij denken erg graag mee met onze klanten. En dat levert vaak prachtige resultaten op. Zo was in dit huis de uitdaging om met een deur twee deuropeningen te kunnen dichten. De eerste deuropening is die naar de woonkamer vanuit de hal waar ook de trap is. Zo kan de hal worden afgesloten. De tweede wens was om ook het trapgat zelf af te kunnen sluiten zodat de hal open blijft, maar de boven verdieping afgesloten is om warmte en geluid te isoleren. Aangezien een pendeldeur in een hoek van 90 graden een vaste positie in kan nemen en de opening naar de woonkamer en die naar het trapgat pal naast elkaar lagen moest dit wellicht met 1 deur te realiseren zijn. Na een klein stuk uit de plint te hebben verwijderd is dit inderdaad gelukt. Het resultaat: een pendeldeur die naar keuze 2 deuropeningen kan afsluiten!

Ook iets voor u? Laat ons u adviseren voor uw situatie!